среда, 29 августа 2012 г.

МОДУЛЬ № 1


Я, Кушнір Любов Володимирівна, працюю вчителем історії та правознавства в ОЗОШ №1 з 1984 року. На уроках історії намагаюсь максимально використовувати  краєзнавчі  матеріали, багато з яких здобуті особисто під час експедицій як археологічних, так і етнографічних. Зокрема, було підготовлено і надруковано два видання  регіонального підручника  для 7 класу «Історія України».  Приділяю багато уваги між предметним зв язкам, тому участь в проекті колег,  викладачів з різних дисциплін,  вважаю доцільним, оскільки це дає можливість обмінятися професійними доробками і поділитися досвідом.

 Цілі тренінгу – збільшити можливості вчителя донести до учнів якомога більше інформації в стислій формі, конкретизуючи ті чи інші положення навчального матеріалу. Створення власного блогу має допомогти учням, які з тої чи іншої причини пропустили певну тему чи розділ.Учні повинні мати можливість скористатися цим блогом, щоб ознайомитися з пропущеним матеріалом. Для мене це буде можливістю проаналізувати з часом розроблені раніше уроки і схеми, побачити їхні вади, визначити, що є зайвим, а що вимагає доробки та вдосконалення.
     Як кажуть, хто володіє інформацією, той володіє світом. Маю надію, що ресурси програми допоможуть мені підвищити професійний рівень, бути обізнаною з усіма новинками досягнень світової науки взагалі і педагогіки зокрема.

Комментариев нет:

Отправить комментарий